A grandiózus tájairól, különleges kultúrájáról, egyedi és csípős ételeiről ismert Mexikó egyre népszerűbb a hazai közönség körében, az utazási irodák listái is folyamatosan bővülnek a fantasztikus ország által kínált kikapcsolódási lehetőségekkel.

Nem kell azonban csüggednie annak sem, aki nem járt még e csodálatos országban, hiszen a forró Mexikó csütörtökön megérkezik a hazai mozikba, a LAS BANDIDAS c. film képeiben.

Az egyedi western komédiát – a forgatási országhoz méltóan – különleges módon mutatták be nemrég a filmes újságíróknak. A Mexikó-imádatáról ismert Ganxsta Döglégy Zolee és csapata fergeteges koncerttel csinált kedvet a filmhez, a közönség szinte követelte a Vato Loco c. dalt! Megkapta.

Az egzotikus szépségű banditalányok, Salma Hayek és Penelopé Cruz sorozatos és vicces bankrablásai után a közönség egy meglepetés mexikói partin vehetett részt, ahol – kellő mennyiségű tequila-bátorságital fogyasztása után – kipróbálhatta magát egy rodeóbikán, és ha igazán ügyes volt, értékes banditás ajándékokat nyerhetett.

Akinek túl messze van Mexikó, vagy nosztalgiázna egyet, mindenképp nézze meg a filmet, amely könnyű nyári kikapcsolódást nyújt, ráadásul magyar nyelven!