Augusztusban nem ér véget a fesztiválszezon, sem a nyári önfeledt bulizás. Szeptember 3-án jön a MIÉNK A VILÁG (16E)! Dübörögnek a jobbnál jobb EDM zenék, a DJ-k ki sem látszanak a melóból, és mindenki önfeledten élvezi a felhőtlen partykat. Max Joseph rendező az MTV reality dokusorozata (Kamureg) után egyből belevetette magát az elektronikus zenevilágába, hogy elkészítse ezt az ízig vérig aktuális filmet, ami minden zenerajongó, fesztiválozó, DJ, és leendő DJ számára ismerős pillanatokat tartogat. A filmben felcsendülő zenék, DJ-mixek a legaktuálisabb előadók tolmácsolásában szólalnak meg. A sondtracken hallható a Years & Years-től a ’Desire’ Gryffin remixében, The Americanos ’Black out’ vadiúj száma Lil Jon, Juicy J és Tyga közreműködésével, valamint a Hook N Sling-től a ’Break yourself’.

Mienk a vilag-4

A film főszereplője, Zac Efron ezúttal a DJ pult mögül nyomja a jobbnál jobb zenéket. A színésznek számos ismert DJ segített a felkészülésében, köztük az idei Sziget Fesztivál egyik fellépője, az EDM népszerű alakja, Alesso is. A filmben hallható trendi zenék, a fergeteges hangulat megalapozza a tökéletes moziélményt, hogy az ősz beköszönte előtt egy nagyot bulizzon minden film-, és zenerajongó.

Nézzétek meg a legújabb feliratos videót, amiben Alesso mutat pár trükköt a főszereplő Zac Efronnak a MIÉNK A VILÁG forgatásán, és arról is beszél, hogy miért is lett DJ:

https://youtu.be/VwYygjvL3mg