Nagyköltségvetésű akciófilmekből manapság néha egyben forgatnak le két részt, hogy azután egy év különbséggel mutassák be őket. Aubrey Plaza úgy érzi, a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike and Dave Need Wedding Dates, hazai bemutató: július 7.) forgatásán a szereplők kb. öt filmet forgattak le. Vagy legalább is öt filmre való poént sütöttek el.

MikeEsDave_jelenetfoto

– Ezért jó távoli helyszínen dolgozni – nyilatkozta a csinos, fiatal színésznő, aki a Városfejlesztési osztály komédiasorozatban vált híressé. – Három hónapot voltunk összezárva Hawaiin, olyan volt az egész, mint egy hosszú osztálykirándulás. Ráadásul Zac Efron-nal közvetlenül a Nagyfater elszabadul után voltunk, egy hét szünetünk volt csak a két munka között: hát persze, hogy folyamatosan hülyültünk, akár be volt kapcsolva a kamera, akár nem.

A színésznő újságírók előtt azt is beismerte, néha úgy felpörgött a rögtönzés, hogy a végül maguk is megbánták.

– Volt, hogy utólag könyörögtem, vágjanak ki egy poént, és még a film végi bakik közé se tegyék be semmiképpen. Ez egy elég szabad szájú vígjáték, és engem sem kell félteni, de van, amibe utólag én is belepirulnék.