Chris Rock visszatér. És jön vele Adam Sandler, Kevin James, David Spade, Rob Schneider és Salma Hayek – vagyis készül a Nagyfiúk 2. (Grown Ups 2. hazai bemutató: 2013 nyara). Nem is csoda, hogy a filmesek a folytatás mellett döntöttek: Sandler már a forgatás idején azt mondta, hogy a sok év után újratalálkozó és egy hétvégét együtt lazuló figurák történetében rengeteg poénlehetőség maradt még kiaknázatlanul, arról nem is beszélve, hogy a Nagyfiúk nemcsak 2010 egyik legsikeresebb vígjátéka volt, hanem az USA egyik kedvenc komikusának máig legnagyobb bevételt hozó műve is: világszerte több mint 270 millió dollár bevételt hozott.

Chris Rock a múlt héten a Times-nak adott interjúban elmondta, milyennek látta ő a Nagyfiúk-at, és miért örült nagyon, amikor Sandler megkérte, a folytatásban is dolgozzon vele.

– A nézők imádták a filmet –mondta Rock. – Nekem ez a legfontosabb. Melyik film kapott a legutóbb Oscart? Az Artist? Az szuperjó film volt, de a Nagyfiúk sokkal jobb nála – a nézőszámok ezt mutatják, nem? A Nagyfiúk nagyon sok filmnél jobb, és azért az, mert az emberek boldogabbak lesznek tőle. Ilyen egyszerű: Nem az a kérdés, hogy száz év múlva tanítják-e majd az iskolákban a Nagyfiúk 2.-t, hanem az, hogy aki megnézi, vidámabb, jobb kedvűbb legyen tőle. És azt lefogadom, hogy ezt a folytatásban is teljesíteni fogjuk.

IC Press