A lelke mélyén mindenki rocksztár szeretne lenni. A Mindörökké rock (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) hazai gálapremierjén akár valóra is válhattak ezek az álmok: hosszú hajjal, szólógitárral a kezükben fotózkodtak a meghívottak, mert nem volt egyetlen vendég sem, aki ellen tudott volna állni a csábításnak.

A hangulatot alaposan megdobta, hogy a mozi előterében épült színpadon a reflektorfények is kigyulladtak. A Tom CruiseCatherine Zeta-JonesAlec BaldwinRussell Brand valamint a nyolcvanas évek legnagyobb rockslágerei főszereplésével készült film vetítése előtt az idei Megasztár három legjobbja,Radics GigiSzakos Andi és Talán Attila adott koncertet. Mindenki az alkalomhoz illő rockszerelésben lépett színpadra, Attila pedig annak a kalapnak a pontos mását viselte, amiben Tom Cruise látható a filmben. A három Megasztár a közönség nagy örömére a koncertet a Mindörökké rock egyik legnagyobb slágerével, az I Love Rock’n’Roll-lal zárta.

– Sosem gondoltam volna, hogy ilyen szerepben fogom látni Tom Cruise-t – lelkesedett Szakos Andi a vetítés után. – Nagyon bejött a film, és nagyon bejött, hogy Cruise ilyen bevállalósan játssza a rockistent.

Talán Attila szerint azért olyan jó a Mindörökké rock, mert:

– Szerintem, sokan vágynak vissza a nyolcvanas évekbe: a stílus, a pörgős rock zene mind állati jó, és nagyon tetszik, hogy ezek szerint az az idő nem múlt el nyomtalanul.

2012 hangja, Radics Gigi is egyértelműen lelkesedett a filmért.

– Kicsit úgy éreztem, hogy ez a film rólam is szól: a fiatal főhősnővel teljesen azonosulni tudtam, akinek az álma, hogy sikeres és befutott énekesnő legyen. – mondta Gigi. – Jó pár olyan szám szólt a Mindörökké rock-ban, amit nagyon szeretek.

A véleményével valószínűleg nem maradt egyedül: a premier résztvevői mind mosolyogva és dúdolva jöttek ki a film után – pedig civilben valamennyien jól ismerik a reflektorfény és a színpad varázsát. Ott volt a Hooligans frontembere, Kiss Endi, a Sugarloafból Tóth Szabi, a Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi, és a hazai dívaválogatott: Gallusz NikiDétár EnikőFésűs Nelly, Ladinek Judit, valamint a rádiós műsorvezető Garami GáborKovács Áron is. Természetesen egy ilyen zenés, belevaló, rocksztárokkal, énekesekkel teli film vetítéséről a kiválóan éneklő Megasztáros Bihal RolandBenjiBozont és Nagy Adrisem hiányozhatott: a barátok az elsők között nézték meg, milyen is az amikor Tom Cruise egy igazi rock balladát vagy éppen a Guns N’Roses Paradise city számát adja elő a filmvásznon.

IC Press