Hozleiter Fanny Mosolyka Esélyegyenlőségért és bestseller díjas író, Inspirációs előadó egész estés filmet forgat PillanatCsillag címmel, a pillanat értékéről, nem csak egy love storyról, hanem a valóságról és ami mögötte van.

Fanny és Sándor vagyunk, társak. Szeretjük a Balatont, és egymást. A csendes csillagos estéket, és az alkotást. Imádjuk a palacsintát, viszont a panaszkodást egyáltalán nem. Az orvosi jóslatokkal egy ideje nem foglalkozunk, s főként a pillanatnak élünk. Nem engedjük, hogy a diagnózisok korlátozzák gondolatainkat, életünket. A múlt, és a jövő helyett inkább a MOSTban élünk, tapasztalunk, hisz rájöttünk ez a miénk, ebben a pillanatban élhetünk meg csodákat. Az élet, s az együtt töltött idő, sok mindent tartogatott – és reméljük tartogat is :) -, számunkra, folyton leckéztetett, tanított, s tanít. Voltunk mélyponton, s szárnyaltunk. Dühösek a másikra, és aggódtunk is társunkért. Volt amiben elbuktunk, de máshol sikert arattunk.

fanny-mosolyka-PillanatCsillag-film

PillanatCsillag – Fanny és Sándor

Az alkotás életben tart, és megújulást hoz számunkra. Feszegeti a határainkat. Mivel a „lehetetlent” nem ismerjük, belevágtunk, hogy a filmvászonra varázsoljuk a PillanatCsillagot. Hisszük, hogy képesek vagyunk rá, még ha talán nem is sejtjük mi áll előttünk. Ahogy az életben sem tudjuk, mit hoz a holnap, a következő másodperc, de megyünk, és csináljuk, s amíg lehet ezt együtt tesszük kéz, a kézben. Köszönjük, ha hiszel bennünk, ha támogatod álmunk!

Olyan filmet szeretnénk, ami mosolyt csal az arcodra, és jó energiákat varázsol elő belőled, ami ösztönöz, hogy a múlt és a jövő helyett a MOSTban élj.

PillanatCsillag-film

PillanatCsillag – Fanny és Sándor

5 perces kedvcsináló ízelítőnk:

PillanatCsillag – A pillanat értéke – Hozleiter Fanny Mosolyka (MomentStar)

https://youtu.be/2uBp45H6poA

További információ a PillanatCsillag film hivatalos weboldalán, ahol most te is tudod támogatni a film mielőbbi elkészülését, amiért cserébe te is kapsz : )

http://mosolyka.com/pillanatcsillag/