2014. augusztus 31-én vízre „bocsátjuk” gumikacsánkat, aminek megvásárlásával mi is támogatjuk az Unicef Alapítvány munkáját!
Gumikacsánk egy ún. Kacsafutam nevű versenyen fog részt venni, ami évek óta nagy népszerűségnek örvend néhány szomszédos országban, idén először rendezik meg Magyarországon is ezt az eseményt, amelyben a vízre bocsátott gumikacsák ezrei az első száz helyért versenyeznek.
kacsafutam-2014
Az első száz kacsa szerencsés „tulajdonosa” ugyanis értékes ajándékokat nyer, kezdve a tárgynyereményektől a két személyes utazásig!
A Kacsafutam augusztus 31-én, du. 14 órakor kezdődik, a budapesti Margit híd és Batthyány tér között. A futamot a verseny napján a WestEnd City Center Tetőkertjén, óriás kivetítőn nézheted végig élőben, szórakoztató programok, az eredményhirdetés és meglepetés koncert kíséretében!
Az izgalmak levezetéseképpen hűtsd le magad a Westend City Centerben, ahol remek alkalmad nyílik valamelyik aktuális mozifilm megtekintésére a Cinema City Westend moziban, akár a 4K-s teremben!
A Kacsafutamot nagy vásznon, a filmeket moziban nézni jó!