Moziünnepet Magyarországon először 2004-ben ültünk. Mindkét megelőző évben a Moziünnep 4 napja alatt több mint 300 000 néző váltott jegyet, amely három-négyszerese egy normál teljes heti látogatottságnak.

Idén a Moziünnep nem az évzáró, hanem az évkezdés ünnepe lesz. A mozirajongók a munka vagy az iskola újrakezdése előtt még feltehetik a nyári pihenés végére a koronát, kihasználva a kivételesen alacsony jegyárak adta lehetőséget.

A mozik országszerte igyekeznek majd meggyőzni mindenkit arról, hogy a vakáció vége mégsem olyan szomorú – sőt; van miért várni rá!

Nemcsak a vízparton töltött idő, vagy a nyári munka miatt elmulasztott nagy filmeket pótolhatjuk be, de számos premier előtti bemutatóban, exkluzív vetítésekben és egyéb meglepetésekben is részünk lehet.

2006-ban augusztus 31., csütörtök és szeptember 3., vasárnap között, négy napon keresztül minden magyarországi mozi megnyitja kapuit a mozi és a filmek nagyszabású ünnepe előtt.

Több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők, több mint 250 vászonra vetítve, az ország egész területén, rendkívül alacsony jegyáron – csak győzzék kivárni az augusztus végét!

Minden további részlet az idei Moziünnep filmjeiről és meglepetéseiről a www.moziunnep.hu oldalon található.

Menjünk a moziba be!