Elsöprő siker övezte a Swing című magyar romantikus vígjáték december 3-án tartott díszelőadását. A film mától látható országszerte 59 moziban.

A szerda esti premieren a film teljes szereplőgárdája, stábja és a rendező, Fazekas Csaba köszöntötték a közönséget. Hajós András moderátor humorával emelte az est hangulatát. A zenés, szerelmes filmet a Cinema City Mom Park teltházas termében vastaps fogadta.

Fazekas Csaba így fogalmaz a filmjéről: „Jelszavam: színészeket a magyar filmekbe!” A Swing-ben olyan művészek tűnnek fel, mint Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla és Szatory Dávid.

foto_takacs_attila_swing (16)

A film három elkeseredett, különböző korú nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, és megalapítják a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. Fülbemászó dallamok, sok-sok tánc, humor és egy kis romantika. Ez a Swing.

A SWING december 4-től látható a hazai mozikban az A Company Hungary forgalmazásában. 12 éven aluliaknak nem ajánlott.