Kiért hagynád el Salma Hayek-et? A világ legtöbb férfija valószínűleg azt felelné: senkiért, de Adam Sandler másképp gondolkodik. A Nagyfiúk 2.-ben (12) (Grown Ups, hazai bemutató: július 18.) Salma játssza a feleségét, aki legalább olyan jó társa a folyamatos poénkodásban, mint az első részben megismert haverjai, Chris Rock vagy Kevin James.

Ám Sandler máris új vígjátékra készül: abban viszont Drew Barrymore lesz a partnere – akivel Az ötven első randi-t vitték sikerre. És ha ez nem volna elég, Sandler 2014-re még újabb meglepetéseket tartogat. Még egy filmet forgat, egy dél-korai sikerfilm remake-jét, melyben öngyilkosságot követ el, életben marad, és attól kezdve kísérteteket lát, akikért ő felel. Ijedtségre semmi ok, ez a történet is vígjáték lesz, a rendezést pedig Chris Columbus vállalja.

Nagyfiuk_2_jelenetfoto (12)

– Sokat dolgozom, sok emberrel kell együttműködnöm, szóval igyekszem úgy szervezni az életemet, hogy munka közben is haverok vegyenek körül – magyarázta az életfilozófiáját Sandler újságíróknak. – És bármi jön, remélem, lesz még alkalmam visszatérni a Nagyfiúk-hoz: remélem, lesz még Salma Hayek újra a feleségem…

IC Press

Oszd meg!
  •  
  •  
  •  
  •