Az április 2-án a magyar mozikba érkező sikeres filmsorozat, a Halálos iramban új , 7. epizódjának 2015. március 23-tól kapható filmzenéje rengeteg erős hip-hop slágerrel van tömve. A válogatás a film eredeti címét viseli: „Furious 7”.

A tracklista olyan előadóktól vonultat fel hihetetlenül potenciális dalokat és együttműködéseket, mint T.I. & Young Thug, Iggy Azalea és Wiz Khalifa, Flo Rida, Kid Ink, Juicy J, Mos Def vagy Wale. A dalokhoz tartozó videoklipek sorban jelennek meg és már most hihetetlen sikereket produkálnak.

RideOut

Első volt a sorban a „Ride Out”:

Majd ezt követte az újabb három track, amit már az előrendeléskor megkaphatunk: az „Off-Set” T.I. & Young Thug előadásában:

és Sevyn Streeter száma, a „How Bad Do You Want It (Oh Yeah)”:

sőt Wiz Khalifa és Iggy Azalea közöse, a „Go Hard Or Go Home” is végighallgatható már a Youtube-on:

A Halálos iramban 7. már önmagában is nagyon népszerű, melyre csak ráerősítenek ezek a rapdalok, gyönyörű és villámgyors Dodge autókkal a klipjeikben. Az albumon szereplő trackek mind elhangzanak majd a filmben is, illetve rajtuk kívül egy bónusz track is rákerült a korongra – ez a „Whip” a Famous To Mosttól.

Az izgalmas film ezúttal is Vin Diesellel, Paul Walkerrel és Dwayne Johnsonnal tér vissza a vászonra Magyarországon április 2-től. De rajtuk, az állandó szereplőkön kívül néhány nemzetközi sztár is csatlakozott a stábhoz, így Michelle Rodriguezt, Kurt Russellt és Jason Stathamet is megnézhetjük, ahogy a veszélyes autókkal száguldoznak.

A Furious 7 március 17-én jelenik meg, de addig is már előrendelhető itt.