A brit bulvárlapok azt rebesgették, hogy a pandémia miatt bajba került a Mission: Impossible 7. forgatása. Megszokhattuk, hogy a széria története a földkerekség legkülönbözőbb pontjain játszódik, most pedig nem lehet csak úgy kerestül-kasul utazgatni a glóbuszon. Christopher McQuarrie rendező azonban a Twitteren cáfolta a pletykákat: hírül adta, hogy a közép-keleti forgatás a minap befejeződött, és a stáb visszatért Londonba, hogy néhány kisebb jelenetet még fölvegyenek finomhangolás céljából. ezek után pedig már meg is van film, csak össze kell vágni a felvett jeleneteket.   

Tom Cruise plays Capt. Pete „Maverick” Mitchell in Top Gun: Maverick from Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films.

A franchise készítői közben letettek arról, hogy rögtön elkezdődjön a Mission: Impossible 8. forgatása, mert a főszereplő Tom Cruise egész nyáron régóta várt új filmjét, a Top Gun: Mavericket fogja népszerűsíteni, így nem lesz egy szabad perce nem lesz – adja hírül a Deadline. 

Egész Hollywood azt reméli, hogy a két filmet már zsúfolásig megtelt multiplexekben fogják vetíteni, mert a járvány után minden visszatér a rendes kerékvágásba. 

(Top Gun: Maverick – hazai bemutató: 2021. július 8.) 

(Mission: Impossible 7. – hazai bemutató: 2021. november 18.)