Kissé udvariatlan gesztus áldozata lett Ryan Reynolds. A jóképű színész éppen Bostonban forgatja a R.I.P.D. című természetfeletti thrillert, és a minap betért vacsorázni egy étterembe. Azt vette észre, hogy szintén ott étkezik a Boston Bruins jégkorongcsapat mind a 22 tagja. Reynolds tisztelete jeléül mindegyikük számára rendelt egy-egy tequilát, a sportolók azonban antialkoholizmusukra hivatkozva az összes felest egy legénybúcsút tartó társaságnak passzolták át. Pedig értékelhették volna Reynolds gesztusát: a színész kanadai származású, és e minőségében a Vancouver Canucks jégkorongcsapat közismert rajongója. A Bruins a nyáron hét meccsen győzte le a Canuksot, tehát Reynolds igazán sportszerű gesztust tett, amikor meginvitálta a honfitársait csúnyán elpáholó amerikai sportolókat.

            Az éppen készülő R.I.P.D. egy kultikus képregény alapján születik. A történet hősei halott rendőrök, akik kóbor lelkek kordában tartásával foglalkoznak. Egy derék elhunyt detektív (Jeff Bridges) frissen eltávozott társat kap (Reynolds), akit azonban nem a szellemek érdekelnek, hanem az, hogy őt ki ölte meg.

            A R.I.P.D. csak másfél év múlva kerül a mozikba, Reynolds legújabb vígjátéka viszont hamarosan. A Testcserében egy átmulatott éjszaka után barátjával (Jason Bateman) egymás testében ébrednek, és ezek után helyt kell állniuk a másik életében.

            (The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)

            (R.I.P.D. – bemutató: 2013. június)