A MoziNéző, valamint partner oldalaink újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ez alkalommal Miklósy Zoltán első egész estés rendezését, a formabontó Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja c. magyar animációs filmre nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Vertigo Média jóvoltából. A premier előtti vetítést az Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja országos premierje előtt egy nappal, 2015. február 25-én, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja filmjelenet

Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. A frissen szabadult elítélt nyomozása során segítségére siet barátja, Harry is. A páros a Kínai sárkány klánnal való összetűzéstől kezdve az illegális ketrecharcokon keresztül egészen a bankrablásig rendkívüli kalandokba keveredik.

A vetítés különlegessége, hogy a vetítést követően a Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja alkotói közönségtalálkozón vesznek részt, valamint csak egy alkalommal látható mozivásznon a Manieggs kapcsán készült új Tankcsapda videoklip, a Lélekhangokból.

Játék:

Oszd meg a cikket! Írd le a (Klikk: Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni az  animációs filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja  / Emailben: Név, cím legyen benne. Beküldési határidő: 2015. február 24.-ig, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
MoziStar
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Siba Média
Hetedik Sor

Média partnerek:
Dimag
Cool FM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió
Pixel Desingers Magazin