Az Oscar-díjas Nicolas Cage főszereplésével készült Boszorkányvadászat című film január 27-én debütál Magyarországon. A Pro Video büszke rá, hogy a Boszorkányvadászat lesz az első mozis premierje, és hogy a filmet országszerte 20 moziban játsszák majd, a következő városokban: Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár.

A Boszorkányvadászat egyesíti magában a nagyszabású történelmi filmek hitelességet és a mai természetfeletti akcióthrillerek cselekményvezetését és ritmusát, miközben a nézőt egy olyan sötét és veszélyes világba kalauzolja, ahol a védekezés egyetlen eszköze a hit lehet. A filmet javarészt Magyarországon, Ausztriában és Horvátországban forgatták 2008 telén, és az egyik magyarországi helyszín egy egykori rakétabázis volt, a Budapest közelében található Korda Stúdió Etyeken.

Nicolas Cage mellett Ron Perlman (Pokolfajzat, Hellboy II – Az aranyhadsereg) a főszereplője ennek a természetfeletti akció-kalandfilmnek, mely egy keresztes lovagról és legjobb barátjáról szól. Amikor több évtizednyi véres háborúzás után végre hazatérnek, megdöbbenve látják, hogy szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős, ezért arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő veszedelmes, váratlan helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti.

A rendkívüli sikerű Tolvajtempó után a Boszorkányvadászat Nicolas Cage és Dominic Sena rendező második közös munkája. Nicolas Cage szerint „a film összetett és szép. Dominic Sena figyelemre méltóan eredeti és izgalmas filmet álmodott meg és vitt vászonra. Amikor a film a csúcspontjához ér, a látottakon a néző is annyira meglepődik, mint maguk a szereplők. Az ilyen alkotásokért érdemes moziba járni.”

Január 27-től a Pro Video a következő mozikban mutatja be a Boszorkányvadászat című filmet: Sugár Mozi, Corvin Mozi, Palace Duna Plaza, Palace Lurdy, Palace Óbuda, Palace Pólus, Palace Mamut, Palace Campona, Palace MOM, Palace Westend, Palace Nyíregyháza, Cinema City Aréna Plaza, Cinema City Allee, Debrecen Cinema City, Győr Cinema City, Miskolc Cinema City, Pécs Cinema City, Sopron Cinema City, Szeged Cinema City, Székesfehérvár Cinema City.

Pro Video Film