A fanok már alig várják a népszerű Frank Miller képregény új adaptációját. A Robert Rodriguez rendezte folytatás – ahol Rodriguez társforgatókönyvíró és Frank Miller társrendező – egyelőre a Sin City 2 (A Dame to Kill for) nevet kapta – adta hírül a Hollywood Reporter. Az új mozi elődjéhez hasonlóan CGI-technikával és hagyományos zöld-háttérrel készül a texasi Troublemaker stúdióban. Az effektek mellett a szereposztás is impozáns lesz sőt néhányan visszatérnek az első filmből: Clive Owen (Dwight), Michael Clarke Duncan (Manute), Mickey Rourke (Marv), Makenzie Vega (Nancy), Rosario Dawson (Gail), Michael Madsen (Bob) és Elijah Wood (Kevin) szerepében látható.

A történetről nem sokat tudunk, de a hírek szerint egy különálló sztori lesz, amely nem csak a képregényen alapul. Rodriguezt ostromolják régóta, hogy mikor készül a folytatás, válaszul mindig Millerre hivatkozik. Mint mondta a sequel izgalmas lesz és igazán megéri várni rá.

Az első Sin City képregény a Dark Horse kiadónál jelent meg 1990-ben, amelynek filmváltozatával 160 millió dollárt kaszáltak Rodriguezék olyan színészekkel mint Jessica Alba, Bruce Willis vagy Rosario Dawson.