Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia app, MoziNéző és partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be, az országos premier előtt három nappal a Szerelem (Love) című, francia-belga romantikus drámát, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

A Lurdy Moziban, 2015. szeptember 21-én, este 8 órától kezdődő 3D-s, zártkörű vetítésre most te is nyerhetsz páros belépőt játékunkon. 

Gaspar Noé napjaink egyik legmegosztóbb francia szerzői filmese, aki olyan tabudöntögető, botrányfilmeket készített, mint az Egy mindenki ellen, Visszafordíthatatlan, és Enter the Void. A Szerelem című filmben exlpicit jelenetek sorával mesél egy szerelmi háromszögről, azon belül pedig egy fiú és egy lány szerelmére, annak érzelmi hullámvasútjára koncentrál. Noé a szexualitást és érzelmeket saját bevallása szerint is azért explicit tartalommal, szexjelenetekhasz nálatával mutatja be, mert szándéka volt, hogy valódi szerelmesfilmet  készítsen, amelyben a szeretett felek között nem tabu beszélni nyíltan a szexről, fantáziákról és vágyakról. Noé a szexualitást hasonló céllal alkalmazza filmjében, mint a szintén botrányfilmjeiről ismert Lars von Trier A nimfomániásban. Ábrázolásmódjában a Szerelem olyan filmekkel kerül említésre, mint Bernardo Bertolucci  filmjei, Az utolsó tangó Párizsban, és az Álmodozók vagy Nagisa Oshima elkészültek or sokat bírált mozija, Az érzékek birodalma. A Szerelem világpremierje a cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában volt.
Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omivala végső fantázia is megvalósul. Később azonban Omi terhes lesz Murphytől, s úgy döntenek, megtartják a gyereket. Murphy és Electra szerelme így annak ellenére kisiklik, hogy korábban úgy tűnt, semmi nem állhat útjukba.

Amennyiben szeretnél ott lenni a Szerelem c. film premier előtti 3D-s vetítésén nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre. A válaszokat a mozinezo / kukac / gmail.com e-mail címre várjuk, legkésőbb 2015. szeptember 20-án, délig. FIGYELEM! A film megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott! A premier előtti vetítésre 18 éven aluliaknak nem tudunk belépőt biztosítani!

Kérdés: Ki a Szerelem c. film rendezője?

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.