A Mozi Mánia app és partner oldalai játékot hirdetnek a Macbeth c. film premier előtti vetítése kapcsán, a film hazai forgalmazója, a Mozinet Kft jóvoltából. A premier előtti vetítésre most Te is nyerhetsz páros belépőt!
Az 5. Mozinet Filmnapok nyitányaként 2015. október 7-én, este 7 órától, az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont a Macbeth c. film premier előtti vetítésének. Amennyiben szeretnél páros belépőt nyerni a zártkörű vetítésre, akkor csupán annyi a feladatod, hogy válaszolj egy egyszerű kérdésünkre, legkésőbb 2015. október 5-én, este 9 óráig.
Macbeth-film
Justin Kurzel ausztrál rendező (A Snowtown-i gyilkosságok, Assassin’s Creed) filmadaptációja egyszerre elégíti ki a Trónok harca és Shakespeare rajongóit. Kurzel olyan rendezőket követ a Macbeth-adaptációk sorában, mint Orson Welles, Roman Polanski, Kuroszava Akira, a fiatal rendező eredeti helyszíneken forgatta nagyszabású filmjét, amely a látványos akciójeleneteket vegyíti Macbeth vívódásának soha korábban nem látott hitelességű ábrázolásával. A Macbeth igazán kortárssá válik a háborút járt veteránok beilleszkedési zavarainak hangsúlyozásával és Lady Macbeth motivációinak árnyalt bemutatásával.
Shakespeare legsötétebb, legtragikusabb és legerőteljesebb drámája a XI. századi Skóciában játszódik, főszereplői az elmúlt 400 év alatt a gátlástalan hatalomvágy szimbólumává váltak. Macbeth (Michael Fassbender) jóslatot kap, hogy ő lesz Cawdor thánja, majd Skócia uralkodója. Eleinte nem hisz a jóslatnak, de miután Duncan király előlépteti hősiességéért, ő ráérez a hatalom ízére. Macbethnek a király iránti hűségét végül legyőzi Lady Macbeth (az Oscar-díjas Marion Cotillard) unszolása, a férfi megöli a királyt és ő kerül a trónra. A véres tett persze továbbiakat von maga után, Macbeth és felesége pedig egyre mélyebbre merül a hatalom megtartásáért folytatott harcban.

Macbeth előzetes:

https://youtu.be/H1RaqeLtoEI

Játék a páros belépőkért:

Hány film került be az 5. Mozinet Filmnapok programsorozatába? Segítséget itt találsz.

A válaszokat a mozinezo / kukac / gmail.com e-mail címre várjuk, legkésőbb 2015. október 5., este 21 óráig.
Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink játékában is. A nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A páros belépőket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, személyi igazolvány felmutatásával.
Partner oldalak:
MoziStar
HetedikSor
MovieAddicts
FPortál
Mafab
CineStar
Mozi Mánia app
Mozinet