A Mozi Mánia app, a MoziNéző, valamint partnerei premier előtti vetítésen mutatják be Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül! (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant) c. amerikai vígjátékot, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft jóvoltából.

A budapesti zártkörű vetítésre páros belépőt nyerhetsz, amennyiben részt veszel játékunkban.

Larry Gaye, nevének fura hangzása ellenére nem meleg, sőt! Igazi gigolo, a legnagyobb király a szakmában és az ágyban. Igaz, annyi esze sincs, mint egy marék lepkének, de nem is ezért imádják a nők. Larry légi utaskísérő, nincs az a meleg helyzet, ahol ne találná fel magát és ne hagyna maga után elégedett utasokat, akárcsak a repülőgép kondenzcsíkja. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaskísérő, hanem pilóta szeretett volna lenni, ám nem ment át az alkalmassági vizsgán, s ez a kudarc a mai napig kísérti. Ráadásul újabb fenyegetettség elé néz: a légitársaság új típusú robot-stewardesseket tesztel, amik idővel leválthatnák őt és kollégáit. Larrynek tehát igazolnia kell, hogy többet ér, mint egy cyborg-utaskísérő – bármilyen formás kebleket is terveztek azoknak.

Sam Friedlander rendezésében, Jayma Mays (A pláza ásza) és Patrick Warburton (Ted) szereplésével készült komédia premier előtti vetítésnek a Lurdy Mozi ad otthont, Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül hazai bemutatója előtt két nappal, 2015. október 27-én, este 7 órától.

JÁTÉK VÉGE!

Játék a páros belépőkért:

Oszd meg a cikket! Töltsd ki az alábbi űrlapot. Miért szeretnéd megnézni a Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül c. filmet (klikkelj a címre és írd le hozzászólásban)?

Partner oldalak:
MoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Hetedik Sor Közepe
Mafab
CineStar
Mozi Mánia

Média partnerek
Cool FM
GiGa Rádió