A Blu-ray™ formátum végre igazán hódíthat: a Sony stúdió legalább is mindent elkövet, hogy a házimozizás legtökéletesebb formája egyre könnyebben elérhetővé váljék és egyre több háztartásba juthasson el.

Szeptembertől a Sony Pictures Blu-ray™ kiadványai jelentősen alacsonyabb ajánlott fogyasztói áron kerülnek a hazai forgalmazótól, az InterCom Zrt-től a nagykereskedőkhöz: az egy- és kétlemezes csomagok ára is kétezer forinttal csökken. Az egylemezes kiadványok mostanáig 6990 Ft-ba kerültek, ám az ajánlott ár mostantól csupán 4990 forint lesz, a számtalan különlegességet és extrát tartalmazó, két lemezt rejtő dobozok ára pedig 7990 forintról 5990 forintra mérséklődik.

Ezzel egy időben természetesen a régebbi lemezek is olcsóbbá válnak – az ajánlott fogyasztói ár mostantól az eddig csupán különleges akciók idejére tartogatott szintet éri el (3990 és2990 Ft). A már korábban a boltokba került termékek ára azonban nem változik.

A legelső így megjelenő film a tavasz egyik nagy mozis sikere, a Csibefutam-ot és az Elvitte a víz-et is alkotó Aardman animációs vígjátéka, a Kalózok! – A kétballábas banda lesz. de a házimozizók örömére az InterCom Zrt forgalmazásában megjelenő többi Sony Blu-ray™ is olcsóbb lesz. Októberben Jonah Hill és Channing Tatum fergeteges akció-vígjátéka, a 21 Jump Street – A kopasz osztag érkezik csökkentett áron, novemberben az év egyik legnagyobb filmje, A csodálatos pókember következik, majd az ünnepek előtt Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel elsöprő tempójú akció/sci-fije Az emlékmás valamint az idény slágere, a Karácsony Artúr kerül a boltok polcaira – olcsóbban!

IC Press