Mától a mozikban a humorral és érzelmekkel teli sztárparádés vígjáték, a KÁOSZ KARÁCSONYRA (12), amiben a négy generációs Cooper család próbálja kihozni a maximumot az év egyik legjobban várt estéjéből. Nagy az elvárás, az ünnepi forgatagban mindenki a legjobb formáját akarja mutatni a másiknak, és ez sok félreértett pillanatot és vicces szituációt szül. Az Olivia Wilde által megformált Eleanor Cooper például nem meri bevallani a szüleinek, hogy még mindig nincs pasija, ezért a reptéren felcsípi a sármos katonát, akit Jake Lacy játszik. A srác még nagyobbat füllent Eleanor szüleinek (Diane Keaton, John Goodman) és már jegyesekként lépik át a ház küszöbét, ami csak tovább bonyolítja a helyzetet.

kaosz-karacsonyra

Olivia egy interjúban elmesélte, hogy minden vágya az volt, hogy Diane Keatonnel dolgozhasson együtt, és hogy bár imádja a szüleit, szívesen elfogadná az Oscar-díjas színésznőt pótmamájának. „Kisfiamat, Otist is elvittem a forgatásra, és bár januárban forgattunk, Diane mégis karácsonyi dalokat kezdett énekelni neki, amitől Otis teljesen lázba jött. A vőlegényem (Jason Sudeikis) viszont már nem volt annyira lelkes, mert a fiunkat márciusig csak karácsonyi dalokkal lehetett elaltatni. Azt hiszem ő is nagy karácsony-imádó lesz, mint én.” Olivia azt is elmesélte, mennyire szeret karácsonykor főzni a családjának, és bár ő vegán, de nem szakít a hagyományokkal és pulykával várja a családot. És persze már alig várja, hogy Otis nagyobbacska legyen, és felfogja ő is azokat az ünnepi szokásokat, amitől igazán örömteli és vidám a hangulat. „Számomra a karácsony az év egyik legjobban várt időszaka, mert ilyenkor azokkal lehetek akik a legfontosabbak a számomra. Persze nálunk sem tökéletes minden. De ettől emberi és szeretetteljes az egész.”

Kaosz karacsonyra_05

És hogy vajon Eleanor Cooper, azaz Olvia Wilde megtalálja a férfit, akire mindig is vágyott? Vagy vajon filmbeli édesanyja, Diane Keaton álma végre beteljesül és összehozza a tökéletes karácsony estét? Mától miden kiderül a mozikban.

Olivia Wilde

A Diane Keaton, Olivia Wilde, Amanda Seyfried, John Goodman, Ed Helms, Marisa Tomei, Alan Arkin főszereplésével készült KÁOSZ KARÁCSONYRA a mozikban!