„Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy mint a Mozinéző.hu weboldal lelkes olvasói, mi is hozzájárulhatok valamivel az oldal sikereihez. Én és a párom már egy éve szerkesztünk egy blogot Skóciáról, és a véletlen úgy hozta, hogy az egyik témánk egyezik a Mozinéző.hu-éval. Ez nem más, mint a Harry Potter sikerfilmek. A Harry Potter rajongók bizonyára tudják, hogy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola a regény szerint Skóciában helyezkedik el.

Mivel mi is nagy HP rajongók vagyunk, és jelenleg Skóciában élünk, ezért a lehetőségeinkhez mérten igyekeztünk eljutni minden olyan helyre, ahol a film jeleneteit forgatták. Erről írtunk egy cikket nem olyan régen, és most ezt szeretnénk megosztani Veletek, a Mozinezo.hu olvasóival. Az oldal szerkesztői készségesen álltak a rendelkezésünkre, és megengedték, hogy a cikkünk megjelenjen az oldalukon.

Ezúton szeretnénk ezt megköszönni nekik, és reméljük, hogy mi is viszonozni tudjuk ezt a jövőben. Nektek pedig, film fanatikusok, jó szórakozást kívánunk a cikkünkhöz  :) Sziasztok :)” Ruby és Gabi


Hasonló filmes (mozis) élményeiteket a mozinezo@gmail.com-ra.