Szeptember 7-én ismét elindul az RTL Klub tehetségkutató műsora, az X-Faktor. Hazánkban negyedszer indul útjára a Nagy-Britanniában 2004-ben született műsor, és az idén is hihetetlenül sok reménykedő sztárjelöltet vonzott.

One_Direction_This_is_Us

Nem is csoda: az X-ek közül jó néhányan váltak igazi hírességgé, a nemzetközi változatok pedig valódi világsztárokat adtak a zeneiparnak. Közülük is az egyik legismertebb a One Direction, amelynek tagjai ugyan nem győztek a vetélkedőn, ám a slágerlistákon mégis diadalt arattak: erre emlékeztet a héten bemutatásra kerülő koncert- és életrajzifilm, a One Direction: This is Us (KN). A 1D 3D-s filmje nemcsak az öt srác életének alakulását mutatja be és világkörüli turnéra kíséri a csapatot, hanem arról is mindent elmesél, mi történt velük az X-faktorban. Jó lecke lehet azoknak, akik most vágnak neki a versengésnek.

A filmet a következő mozik játsszák limitált előadásszámban:

2D FELIRATOSAN a Lurdy, Pólus, a Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, továbbá a CC Debrecen, CC Pécs, CC Székesfehérvár, CC Szeged, CC Győr és Gödöllő Városi mozi illetve a Kecskemét Otthon, a Balassagyarmat Madách, az Eger Agria, a Hévíz Fontana, Nagykanizsa, Sopron Elit, Ajka, Békéscsaba Center, Tapolca.

3D EREDETI NYELVEN: Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, Kecskemét Malom, Eger Uránia, Gyöngyös, Balassagyarmat, Jászberény és a Szolnok Tisza mozi!

A jövő héten további mozikban is látható lesz a film.

IC Press