A szerelem bármilyen korban, bármilyen helyen azonos hatással jár: fiatal és idősebb egyformán megőrül tőle. Ezt az alaptétel bizonyítja az Őrült, dilis, szerelem. (Crazy, Stupid, Love. hazai bemutató: szeptember 1.) című romantikus vígjáték, amely szerelemmel és szexszel kapcsolatos bonyodalmakkal bővelkedik. Ryan Gosling a csajozás bajnokát alakítja benne, aki felkarolja a csalódott Steve Carell-t, és megtanítja neki néhány trükkjét. A 30 éves színész talán nem is áll olyan távol a filmben játszott figurájától, mert amikor a múlt héten egy újságíró azt kérdezte tőle, a valóságban van-e igazi barátja, azt felelte:

– Igen, a kutyám, George. Tizenegy éve vagyunk együtt, ilyen hosszú kapcsolatom nem volt még soha senkivel, se baráttal, se szerelemmel.

Viszont azt is elismerte, hogy a valóságban sokkal inkább hasonlít Carrell figurájára, az esetlen, elhagyott mamlaszra, mint a sajátjára, akinek minden nő azonnal igent mond.

– Igaz, hogy nincsenek is olyan menő öltönyeim, mint a srácnak, akit játszom – tette hozzá Gosling. – Ha az ő cuccait hordanám, talán a csajozás is jobban menne.

IC press