A tavalyi évhez hasonlóan a mozinézőknek ismét lehetősége nyílik az Oscar gála közös, élő közvetítéssel egybekötött figyelemmel kísérésére. Nézzük, és élvezzük együtt a műsort, miközben véleményezzük a látottakat és a hallottakat a nagy hollywoodi eseményről.

A Vörös szőnyeg magyar idő szerint 01:00-kor, az Oscar gála pedig 02:30-kor kezdődik. A Oscar-díjakat idén is az előzőleg vörös szőnyegen felvonuló, világhírű sztárok adják majd át a tavalyi év legtehetségesebb színészeinek, valamint a filmszakma legjobbjainak.

Az est házigazdája idén Chris Rock amerikai komikus lesz, akit legutóbb a 2013-as Nagyfiúk c. amerikai vígjátékban láthattunk. Bízunk benne, hogy a gála vendégeivel együtt minket is meg fog tudni nevettetni a sokoldalú színész.

Az idei jelöltek között a mozinézők legnagyobb örömére egy magyar filmet is jelöltek. Nemes Jeles László: Saul fia c. magyar filmdrámája tucatnyi díjat bezsebelt már az Oscar jelölést megelőzően, ezek után bátortalanul ám, de sokan reméltük, hogy harminc év után újra magyar film kerülhet az Oscar-díjra jelöltek listájára. A jelölés megtörtént, a Saul fiát a legjobb idegennyelvű film kategóriában 9 másik film mellett jelölték.

2016. február 28-án kerül sor a díjak átadására, bízunk benne, hogy a Saul fia ennyi díj után a legrangosabb filmes elismerésben is részesülni fog. Szurkoljunk együtt a film alkotóinak a nagy esemény ideje alatt!

A világ legrangosabb filmes elismerését jelentő Oscar-díjak átadását most te magad is közvetítheted, csak nézd velünk élőben a show-t, írd le, amit láttál és véleményezd az épp akkor látottakat. A közvetítéshez regisztráció nem kötelező, de örülnénk neki, ha regisztráltként írogatnátok!

oscar-nezzuk-egyutt

Foglaljuk el képzeletbeli helyünket a moziban, és kommentáljuk a látottakat, hiszen ezúttal nem kell csendben maradni a film alatt, sőt! Ezúttal mi kérünk benneteket, hogy legyetek aktívak és ne féljetek kimondani a véleményeteket!

Ne maradj ki te sem a mozinézők közvetítéséből! Szólj hozzá az élő műsorhoz lap alján hozzászólásban! Ha fényképet (Print screen) is küldenél a látottakról, azt az alábbi e-mail címen várjuk: mozinezoKUKACgmail.com

Oscar 2016 pillanatképek a Vörös szőnyegről

Oscar-gála 2016 pillanatképek

Oscar 2016 Twitter képek >>

88. Oscar jelöltek teljes listája | Facebook esemény 88. Oscar 2016 Live stream elérhetőség

A 88. Oscar 2016 nyertesek, nyertes filmek teljes lista

Oscar – 2016 Live stream (Élő közvetítés) – magyar nyelven, Duna TV