Nem lát a pipától Shia LaBeouf, amiért Harrison Ford szerencsétlen idiótának nevezte. A sértést azért kapta Shia, mert azt nyilatkozta az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságáról – amelynek főszereplői voltak –, hogy meglehetősen rossz film. Fordot megkérdezték, mit szól ehhez, és ekkor hangzott el az inkriminált kifejezés. Ford még hozzátette: nem helyes, ha valaki a saját filmjét pocskondiázza. Amennyiben a két sztár újra együtt játszana a következő Indiana Jones-produkcióban, nem árt, ha rendezik a vitát, különben nem fog menni a közös munka.

            Az Indy V forgatókönyve továbbra is fejlesztés alatt áll. Legutóbb olyan hírek terjedtek el, hogy a cselekmény a Bermuda-háromszögben játszódik majd, ami lehetővé teszi, hogy szörnyektől a földönkívüliekig bármilyen lényeket felvonultassanak a kincskereső professzor ellen.

Transformers 3 jelenet

            Az egyébként már biztos, hogy Shia nem játszik majd a következő Transformers-filmben, pedig a sorozat legutóbbi epizódjának összbevétele már meghaladja a 645 millió dollárt.

(Transformers: Dark of the Moonmár a mozikban!)