Ozzy Osbourne visszavonul a turnézástól. De tényleg….. hát, talán.

1992-ben az énekes már bejelentette No More Tours búcsúturnéját, de három évvel később újra útnak indult A nyugdíj szívás elnevezésű koncertkörútjával. Azóta az énekes további négy alkalommal turnézott. Ez a folyamatban lévő második búcsúturnéja, a No More Tours II grandiózus, bár „Ez lesz az utolsó világkörüli turném, de azt nem mondom, hogy nem lépek fel majd itt-ott” – kommentálta a visszavonulását Ozzy.
A koncerteken pályafutásának mind az öt évtizedéből játszik dalokat, egészen a Black Sabbath 1968-as megalakulásától kezdve.

A Rock and Roll Hall of Fame tagja, Grammy®-díjas énekes és dalszerző, Ozzy Osbourne 2023. május 17-én a lép fel a Budapest Arénában!

Ez a turné a korábban elhalasztott európai aréna bulik turnéja, amihez Budapest vadonatúj showként csatlakozott, és ahol Ozzy ősrégi barátai, a Judas Priest lesz az előzenekar.

A budapesti koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

OZZY üzenete: “Óriási köszönetet szeretnék mondani rajongóimnak kitartásukért és türelmükért. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Isten áldjon mindnyájatokat! Szeretettel: Ozzy.”

Eközben Ozzy új lemeze, a PATIENT NUMBER 9 szeptember 9-én jelenik meg, ez lesz a 13. szóló stúdióalbuma. Kemény, ütős – minden, amit csak egy Ozzy Osbourne lemeztől várhatunk, és talán még annál is több.
Az album szereplői: Zakk Wylde, Jeff Beck, Eric Clapton, Mike McCready (Pearl Jam), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), a néhai Taylor Hawkins (Foo Fighters), Robert Trujillo (Metallica), Duff McKagan (Guns N Roses), Chris Chaney (Jane’s Addiction) és most először Ozzy szólóalbumon a Black Sabbath társalapítója, Tony Iommi.

Ozzy Osbourne – One of Those Days

További info:

www.ozzy.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu