Will Ferrell elégedetten mosolyoghat: új vígjátéka, a Pancser Police (The Other Guys, hazai bemutató: szeptember 30.) hatalmas sikerrel debütált az amerikai mozikban: 3651 helyen játszották, és a bemutatót követő első hétvégén több mint 35 millió dollár bevételt hozott. Ez az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusa pályájának második legeredményesebb filmindítása.

És a siker nem csak pénzben mérhető: Ferrell és a filmet rendező Adam McKay, akivel ez már a negyedik közös filmjük (sőt, van egy közös honlapjuk is, a FunnyOrDie.com) sokféle mozis dicsőséget elért már együtt, de Ferrell most elárulta: igazából világ életében egy folytatásra vágyott. Most ez is elérhető közelségbe kerül, a Pancser Police őrült párosa (melynek Mark Wahlberg a másik fele) valószínűleg vissza fog térni a mozikba.

És ez még nem minden: a New York-i rendőrség felkérte a komikust, hogy készítsen számára toborzóvideót. Ami azért különleges, mert a vígjátékban Will Ferrell a világ legügyetlenebb, legtöbb kárt okozó, teljesen alkalmatlan zsaruját alakítja – de úgy látszik, ilyen is kell a testületbe.