Elkészült a Paraziták a Paradicsomban hivatalos trailere

Szeptember 27-én mutatják be a Paraziták a Paradicsomban című új magyar filmet Marozsán Erika főszereplésével. Az abszurd komédia a német drámaíró, Marius von Mayenburg Paraziták című drámájának filmadaptációja. A független filmes csapat célja volt, hogy a színház és a film egy különleges elegyét alkossák meg, amely Magyarországon eddig még nem látott, újszerű gondolkodásmódot tükröz. A film rendezője Kasvinszki Attila.

A hivatalos trailer egy hónappal a premier előtt jelent meg, amellyel a film történetét és hangulatát is bemutatják a készítők. A történet szerint Betti (Marozsán Erika) együtt él  férjével, Ringóval (Kovács Krisztián), aki egy baleset miatt több éve tolószékbe került. Az életük a legkevésbé sem kiegyensúlyozott, a helyzeten azonban tovább ront Betti húga, Friderika (Pető Kata), aki váratlanul beköltözik a házaspár életébe. Utána jelenik meg Mulcser (Rába Roland), aki elütötte Ringót, és rájuk erőlteti a segítségét vezeklésül. A káosz akkor uralkodik el igazán, amikor megérkezik Friderika férje, Patrik (Porogi Ádám) is, hogy hazavigye a feleségét.

 A film rendezője Kasvinszki Attila, aki egy magával ragadó, tengerparti helyszínt választott a történet extrém helyzeteihez. Így a film egy részét Budapesten, egy részét pedig az olaszországi Gradoban forgatták.

Paraziták a Paradicsomban

Paraziták a Paradicsomban

 “Marius Von Mayenburg kiemelte, hogy a forgatókönyv mennyire jól tükrözi a dráma mondanivalóját, és szinte azonnal rábólintott a filmre. Külön gratulált Mulcser karaterfejlődéséhez, aki a történet egyik legfontosabb szereplője. Attila nagyon sok elemében volt hű az eredeti drámához, emiatt is különleges és újszerű alkotás, amilyennel a magyar mozinézők még aligha találkoztak” – mondta el Szijj András, a Paraziták a Paradicsomban című film egyik producere.

Paraziták a Paradicsomban előzetes