A PARLUX új szereplő a mozifilm-forgalmazói piacon, elsősorban amerikai, illetve angol nyelven forgatott filmeket szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek. Évente hozzávetőlegesen tíz alkotás megjelentetését tervezzük. Csapatunk a szakmában már régebb óta aktív szereplőkből verbuválódott.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ún. crossover mozira mint új nemzetközi trendre; szeretnénk Magyarországon a crossover mozifilmek nagykövetévé válni. (A crossover mozi kifejezés olyan alkotásokat takar, melyek magukon viselik ugyan alkotójuk jellegzetes kézjegyét, azonban a szélesebb közönség figyelmére is számot tartanak.)

Az az értékesítési filozófiánk, hogy nem tud a vevőnk olyan szolgáltatást, szállítást, határidőt kérni, amit nekünk mint értékesítőnek ne kellene tudnunk teljesíteni. Tevékenységünk során különösen aktívak leszünk a közösségi médiában, illetve ki kívánjuk aknázni a buzz-marketing nyújtotta lehetőségeket a forgalmazásban. A filmforgalmazáson kívül kommunikációs és sales-tanácsadással foglalkozunk.

PARLUX Entertainment