Gwen Stacynek és Peter Parkernek egymásra kell találnia, ezt minden Pókember-rajongó tudja és elvárja. Azt azonban A csodálatos pókember (The Amazing Spider-man, hazai bemutató: július) stábja sem gondolta volna, hogy extraköltségvetésű, különösen látványos és izgalmas filmjükben ez duplán is megtörténik. A film két fiatal színésze,
 és Emma Stone forgatókönyv nélkül is összejöttek: a pletykák már a múlt júniusban elindultak, de az érintettek sokáig tagadtak. Még azt is sikerült elkerülniük, hogy a nyáron elszabaduló világhírre készülő, mindenütt nyomukban járó fotósok bizalmas kettesben kapják őket lencsevégre.

A múlt szombaton New Yorkban azonban szerencsések voltak a pletykavadászok: Pókember és filmbeli szerelme együtt vásároltak, majd együtt ültek be Chelsea-ben egy étterembe – és közben el sem engedték egymás kezét, sőt, még egy nyilvános csókot is megengedtek maguknak. Jó is, ha szívesen töltik egymás táraságában az időt, hiszen az új pókember-filmnek még legalább két folytatása készül majd velük. Semmi kétség: ők a következő évek nagy sztárpárosa… filmen és az életben egyaránt.

IC Press