Könnyen lehet, hogy Andrew Garfield és Emma Stone Hollywood legrokonszenvesebb szerelmespárja. Könnyedén egyeztetik a munkát és magánéletet: Pókember és filmbeli barátnője, Gwen tökéletesen tudtak együtt dolgozni A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: május 1.) különösen nagyszabású akciójeleneteiben, és közben szerény visszavonultságban töltik a hétköznapjaikat. Egy A csodálatos Pókember 2. kapcsán szervezett közönségtalálkozó azért némi betekintést engedett a sztárpár belső viszonyaiba.
Úgy tűnik, kettejük közül Stone a kemény, Garfield az alkalmazkodó. És a kevésbé politikus.
Egy kisfiú ugyanis azt kérdezte a sztártól, hogy hogyan jutott a Pókember a csodálatos ruhájához. Amire Andrew Garfield azt felelte: ő maga varrta, a két kezével. Még akkor is, ha a varrás lányos dolog, ő valami nagyon férfiasat hozott ki belőle.

ACsodalatosPokember2_jelenetfoto (5)
A Pókember barátnője nem habozott, határozottan félbeszakította a beszélgetést, és alaposan megrótta a pasiját szexista megjegyzéséért, aki a„mégis, mitől lányos dolog a varrás?” kérdésre nem tudott válaszolni.
– Mindannyiunkban van egy kis női rész, fiatal barátom – vágta ki magát végül: és ezt a választ már Emma Stone is elfogadta.
IC Press