a-pokol-kapujaban_jatek

A MoziNéző és a Mozi Mánia, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak, ezúttal egy török-francia-német koprodukcióban készült filmdráma, A pokol kapujában c. filmre. Zehra monoton mindennapjait egy elhagyott autópálya melletti kávézóban tölti, ahol duplaműszakokat húz le, s hiába várja, hogy történjen vele valami. Az egykor iparilag fontos környék arctalan és munkanélküli vidékké vált, aki csak tehette, már rég elment a környékről, a legtöbben a nagyvárosban próbáltak szerencsét. Zehra jobb híján másodmagával az interneten keres állást, amikor egy esküvőn találkozik a szótlan kamionsofőr Mahurral. A vetítésnek ez alkalommal is a MiMozink Lurdy mozi ad otthont, 2014. június 24-én, este 7 órától. A 152 páros belépő gazdáit pedig játékok során keressük meg.

Játék menete:

  1. Oszd meg a játék felhívást (plusz a képet ITT)!
  2. Írj bármelyik film alatt található hozzászólásban véleményt a választott filmről (olyan filmet válasz, amit már moziban megnéztél!)
  3. Az alábbi űrlap segítségével küldd be nekünk az adatokat!

A játékban való részvételeddel hozzájárulsz, hogy a neved megjelenjen a mozinezo.hu oldalon. Beküldési határidő: 2014. június 23., hétfő 12:00 perc Sorsolás: hétfő (2014. június 23.) A nyerteseket privát üzenetben értesítjük (a megadott email címen)

Figyeld partner oldalainkat is, hiszen az esélyed növelése érdekében, hogy Tiéd legyen a páros belépő egyike , bármelyik vagy akár az összes partner oldal játékán részt vehetsz. Amennyiben több oldalon is nyernél, a nyert jegyek számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani. Partner oldalak: Magyar iPhone Közösség MoziStar FPortál Siba Média Premier MoziMagazin PluszMínusz Blog FilmDroid Mozi Mánia Média partnerek: Lakihegy Rádió GiGa Rádió Hova menjek a héten? Webnyeremény HelloVideo