Az alábbi filmek várhatóak 2012-ben, amiket a Pro Video filmforgalmazónak köszönhetünk:

Headshot

Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) egy bérgyilkos, aki egy fiatal nyomozóval társul, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két, kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

Szereplők:  Sylvester Stallone (Rocky, Rambo), Christian Slater (A rózsa neve, Tiszta románc) Rendező: Walter Hill (Vitathatatlan, Megint 48 óra)

Hazai bemutató: április 12.

Movie 43 

A vígjáték több rövid történetet mesél el. A filmben Hollywood történetének egyik legnagyobb szereposztása látható.

Szereplők: Emma Stone, Chloë Moretz, Kristen Bell, Naomi Watts, Gerard Butler, Josh Duhamel, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Justin Long, Elizabeth Banks, Christopher Mintz-Plasse, Halle Berry, Richard Gere, Jimmy Bennett, Liev Schreiber, Uma Thurman, Seann William Scott, Leslie Bibb, Kate Bosworth, Patrick Warburton, Johnny Knoxville és Tony Shalhoub Rendező: Peter Farrelly, Brett Ratner, stb.

Hazai bemutató: április 19.

Safe 

Egy visszavonult elit titkosügynök (Statham), egy 12 éves kínai lány életét próbálja megmenteni. A kislány egy tömegpusztításra tervezett biológiai fegyver titkára bukkan, és mind a kínai, mind az orosz maffia a fejére pályázik.

Szereplők: Jason Statham / Rendező: Boaz Yakin

Hazai bemutató: május 10.

How I Spent My Summer Vacation

Egy bűnözőt (Mel Gibson) elfog a mexikói rendőrség és egy vad börtönbe zárják. A férfi egy 9 éves kisfiú segítségével próbál életben maradni a káosz és korrupció uralta börtönben.

Szereplők: Mel Gibson, Peter Stormare, Dean Norris / Rendező: Adrian Grunberg

Hazai bemutató: május 31.

The Cold Light of Day

Egy fiatal amerikai leleplez egy összeesküvést, miközben családját próbálja menteni, akiket elraboltak spanyolországi vakációjuk alatt.

Szereplők: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

Hazai bemutató: még nincs időpont

Gambit

Harry Deane (Colin Firth) műgyűjtő, úgy próbál pénzhez jutni, hogy egy hamis Monet képet ad el egy gazdag gyűjtőnek. Tervéhez felfogad egy texasi táncos lányt (Cameron Diaz), hogy segítségére legyen a terv megvalósításában.

Szereplők: Colin Firth, Cameron Diaz, Stanley Tucci, Alan Rickman  / Rendező:  Michael Hoffman

Hazai bemutató: még nincs időpont

Step Up 4Ever 3D

A Step Up széria (melynek mozis bevétele 430 millió dollárt hozott világszerte) producereinek újabb dobása egy még látványosabb folytatás. Fiatal és szexi szereplőkkel, vadonatúj kirobbanó zenékkel és szédületes koreográfiákkal a STEP UP 4EVER hősei, a világ legjobb táncosai, Miami perzselő táncparkettjein versenyeznek a koronáért egy minden eddiginél izgalmasabb filmben.

Szereplők: Kathryn McCormick, Ryan Guzman és Alyson Stoner / Rendező: Scott Speer

Hazai bemutató: augusztus 30.

Cogan’s Trade

Jackie Cogan (Brad Pitt) a maffia pénzbehajtójaként dolgozik, és egy, a bűnszövetkezet által szervezett illegális pókerversenyről elrabolt pénz ügyében nyomoz.

Szereplők: Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn / Rendező: Andrew Dominik

Hazai bemutató: szeptember 6.

The Expendables – A Feláldozhatók 2

A feláldozhatók visszatértek, de ezúttal ez személyes ügy. Miután Tool (Mickey Rourke), a csapat szíve-lelke, brutális gyilkosság áldozata lesz egy bevetésen, társai megesküsznek, hogy megbosszulják. De ezzel nincsenek egyedül. Tool gyönyörű és vad lánya Fiona is ringbe száll tovább nehezítve a fiúk életét azzal, hogy egy kegyetlen diktátor fogságába esik, aki épp egy ellenállás véres leverésére készül. Barny és a feláldozhatók ismét kockára tesznek mindent, hogy megmentsék a lányt és a becsületet.

Szereplők: Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Chuck Norris, Dolph Lundgren

Rendező: Simon West

Hazai bemutató: szeptember 20.

Looper

A looperek bérgyilkosok, akiknek az a feladatuk, hogy likvidálják a jövőből visszaküldött embereket. A fiatal Joe (Joseph Gordon-Levitt) is egy ilyen bérgyilkost alakít, aki egy nap friss áldozatában felismeri jövőbeli önmagát (Bruce Willis).

Szereplők: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt / Rendező: Rian Johnson

Hazai bemutató: szeptember 27.

Elrabolva 2.

Amikor Bryan Mills megtudja, hogy ex felesége, Lenore válik, meghívja lányukkal, Kimmel, együtt Isztambulba egy tökéletes hétvégére, ahol majd visszanyeri volt neje szívét. De Bryan ölt, hogy megmentse a lányát, amiért most neki és a családjának fizetnie kell. Bár a szülőket elrabolják, Kimnek sikerül megszöknie…

Szereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen / Rendező: Olivier Megaton

Hazai bemutató: október 4.

Dredd 3D

A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét.

Szereplők: Lena Headey (300) és Karl Urban (Star Trek, The Bourne Supremacy) / Rendező: Pete Travis

Hazai bemutató: október 11.

The Wedding

Ebben a vígjátékban egy működésképtelen, elvált pár (Robert de Niro és Diane Keaton) kényszerül eljátszani az örökbefogadott fiuk esküvőjén a mélyen vallásos vérszerinti anya (Jessica Lange) kedvéért, hogy még mindig házasok.

Szereplők: Robert de Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl / Rendező: Justin Zachham

Hazai bemutató: október 18.

Parker

A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül – egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú.

Szereplők: Jason Statham, Jennifer Lopez / Rendező: Taylor Hackford

Hazai bemutató: október 25.

Alkonyat – Hajnalhasadás, 2. rész

Bella és Edward gyermekének, Renesmee-nek, születése veszélyes láncreakciót vált ki, ami a Culleneket és a Volturikat egy elkerülhetetlen végső csata felé sodorja. Az izgalmas és romantikus Hajnalhasadás folytatja a természetfeletti karakterek és a szenvedélyes szerelem történetét, ami az Alkonyat szériát a világ egyik leghíresebb jelenségévé tette.

Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner / Rendező: Bill Condon

Hazai bemutató: november 22.

Medallion

A kiöregedett profi bankrabló, Will Montgomery épp szeretne újra kapcsolatba kerülni elidegenedett lányával, amikor egy őrült versenyfutás az idővel veszi kezdetét, ahol a lánya élete a tét. A milliónyi New York-i sárga taxi egyikének a csomagtartójába zárva, a lány egyre távolodik, míg neki régi társakkal és rengeteg szövetségivel gyűlik meg a baja.

Szereplők: Nicolas Cage / Rendező: Simon West

Hazai bemutató: még nincs időpont