Az idei év utolsó hónapja remek DVD és Blu-ray megjelenéseket tartogat minden filmrajongó számára.

A Szépség és a szörnyeteg: Varázslatos karácsony (KN) egy igazi ünnepi klasszikus, kihagyhatatlan mese a karácsonyi időszakban. Az 1 lemezes kiadás számos extrával kecsegtet, együtt énekelhetünk a filmmel, extra jelenetet nézhetünk meg, bepillanthatunk a kulisszák mögé és interaktív játékokkal is játszhatunk. DVD megjelenés:  2014.12.07.

Herkules filmjelenet

December elején jelenik meg DVD-n, Blu-rayen, 3D Blu-rayen a Herkules (16) című akció-kalandfilm, amely a mitikus hős történetét dolgozza fel, Steven Moore képregénye alapján. Főszerepben Dwayne „The Rock”Johnson, Ian McShane, John Hurt és Rufus Sewell.  A DVD és a Blu-ray extráiból a rajongók közelebbről is megismerhetik a történet szereplőit, Herkulest és zsoldosait, beleshetnek a kulisszák mögé, továbbá megismerkedhetnek a filmben feltűnő fegyverekkel is. DVD, BD, 3BD megjelenés: 2014.12.07.

ViharMagja_jelenetfoto (9)

A vihar magja (16) című filmben belepillanthatunk a viharvadászok életébe, akiknek egyetlen céljuk minél közelebb kerülni a tornádóhoz, hiszen egy kivételes lehetőségről van szó. Emellett a katasztrófa filmekhez híven együtt menekülhetünk a szereplőkkel a tornádó elől és élhetjük át a szörnyű vihar minden pillanatát DVD-n és Blu-rayen is. Az extrákban többek között találkozhatunk a híres viharvadásszal Reed Timmerrel, illetve belenézhetünk  egy viharvadász járműbe. DVD, BD megjelenés: 2014.12.10.

Csingiling és a kalóztündér-12

A Disney legújabb animációja a Csingiling és a kalóztündér (KN), amelyben Csingiling Pán Péter világába repít minket. A mese középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll, akit egy hatalmas galiba után száműznek Tündérzugból, és lepaktál egy csapat kalózzal. A magyar nyelvű extrákban egy rövidfilmet nézhetünk meg Mickey Egérrel. DVD megjelenés:2014.12.10

az_élet_ízei-17

Az élet ízei (12) című film a festői szépségű dél-francia vidékre és a gasztronómia világába kalauzol el minket. Madam Mallory éttermében az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak, amivel teljesen megbabonázzák a vendégeket. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik. A film december közepén jelenik meg DVD-n. DVD megjelenés:2014.12.10.

A Galaxis őrzői-19

Az idei év nagy dobása A galaxis őrzői (12), amely december közepén jelenik meg DVD-n. A filmben végig követhetjük Peter Quill történetét, aki miután ellop egy gömböt, könyörtelen hajsza célpontjává válik. Quill fegyverszünetet köt Mordállyal, Groottal, a veszélyes bérgyilkossal Gamorával, és a bosszúvágy által fűtött Drax-szel. Amikor Quill rájön, hogy a gömb milyen hatalommal rendelkezik, össze kell kovácsolnia csapatát egy végső csatára, amely eldönti a galaxis sorsát. A DVD extrái között megtaláljuk törölt illetve bővített jeleneteket és a Bosszúállók: Ultron kora exkluzív bemutatót is. DVD megjelenés:2014.12.15.