A 65.000 rajongó előtt rögzített, World’s On Fire a The Prodigy eddigi legnagyobb koncertjének dokumentálására készített film. A gigantikus koncert megrendezésére 2010 júliusában a Warrior’s Dance fesztiválon került sor, a helyszín a Milton Keynes Bowl volt. A fergeteges előadás, melyet az együttes a saját maguk kevert 5.1-es surround hangrendszerre – beleértve a legnépszerűbb dalokat: Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space és az Omen – kizárólag egyszeri alkalommal kerül a kiválasztott mozikba.

A Prodigy: World’s On Fire című koncertfilm hazánkban 2011. április 4-én, 20:00-kor kerül műsorra a Palace Lurdy Ház moziban.

„Mivel hatalmas az érdeklődés és már most alig van rá jegy, ezért a 20:00-ás előadás után, 22:00-tól is lesz belőle még egy.”

A filmet a díjnyertes rendező Paul Dugdale jegyzi. Az együttessel történt szoros együttműködés, illetve a banda konkrét elképzelései alapján valósult meg a közös munka. A film a színfalak mögé is betekintést enged és megmutat olyan, eddig nem látott pillanatokat a The Prodigy életéből, ami az együttes Brazíliában töltött napjait mutatja be.

Prodigy: Worlds On Fire


szólj hozzá: Prodigy: Worlds On Fire