Sűrű időszaknak néz elébe a Budapest Rooftop Cinema, a közeljövőben több helyszínen, több szuper programmal is várja a mozibarátokat. Vasárnap a Pontoon Cinébarban a Koktél, jövő hétfőn pedig a Corvin Club tetőteraszán Quentin Tarantino kultuszfilmje, a Django elszabadul lesz műsoron.

Brian Flanigan (Tom Cruise) New Yorkba megy, hogy munkát találjon. Diploma híján azonban ez nem olyan egyszerű dolog – hogy fedezni tudja az egyetem költségeit, mixerkedni kezdett egy belvárosi bárban. Itt találkozik Doug Coughlinnal (Bryan Brown Jordan), aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, míg végül a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár egy saját, exkluzív koktélbárról álmodik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez. Jamaikába utazik, a mixerek paradicsomába, ahol szépek a nők és vastagok a jattok. A szépen kitervelt részleteket azonban meglehetősen összekuszálja egy váratlan fordulat: Brian fülig szerelmes lesz.

Az esemény Facebook-oldala:  https://www.facebook.com/events/608184076020894/

Időpont: 2016. július 17. 20:30

Helyszín: Pontoon (Id. Antall József rakpart 1., Budapest, 1051)

Támogatói jegy: ingyenes

Quentin Tarantino: Django elszabadul

Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profifejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1126778914035226/

Időpont: 2016. július 18. 21:00

Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)

Kapunyitás: 19:00

Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€