Kaptunk két jegyet a koncertre, így egy fantasztikus este részese lehettem a Danubius Music munkatársainak köszönhetően.

Gájer Bálint után volt üres hely, így átmentünk az első sorba. Davi végig kiszúrt…
Meglepetés volt számomra, mikor kétszer is kisétált a színpadról a közönség közé énekelni.
A koncert után átrohantunk a hotelbe egy fotó miatt, ami le volt “beszélve”.

Robert Davi-Andi

Mikor Randy Waldma visszajött, és készítettünk vele is egy képet, azt mondta, hogy még 2-3 órát várnunk kell, mert Robert Davi elment vacsorázni. Amikor visszajött a zenekar többi tagja, még mindig ott voltunk. Ekkor odajött a billentyűs, és mutatta nekünk a telefonján a koncertfelvételt, azután a karszalagját odaadta nekünk ajándékba; van aki ilyeneket is eltesz emlékbe.

Aztán megjött Davi vele volt egy magyar asszisztens, de aranyos volt mert tolmácsolt végig. Robert Davi aláírt nekünk és beállt fotóra is, pedig féltem tőle, hogy ilyen későn már nem akar majd fotózkodni. Sőt, visszanézte a fotókat, hogy jók lettek-e. A dedikálás alatt is sokszor nézett a fényképezőgépbe, mert észrevette, hogy fotózunk.

A vége felé nagyon meglepődtem, mert észrevette a “Lord” medált a nyakamban, és megkérdezte, hogy az mit takar. Magyar zenészeknél ez természetes, de ilyen világhírű embereknél ez más…
Robert Davi személyében egy fantasztikus, barátságos, kedves, közvetlen embert ismerhettem meg, aki elismert tehetsége ellenére sem nagyképű.

Élmény volt a vele való találkozás…