Tavaly a Creed c. mozifilm bebizonyította, hogy a Rocky sorozatban rengeteg tartalék van még. A Creed 109.700.000 dollárt hozott az amerikai moziknak, és Sylvester Stallone a filmben nyújtott alakításáért A legjobb férfi mellékszereplő kategóriában Oscar-díjra jelölték, a Golden Globe díjat pedig meg is kapta!

Azt azonban, hogy a Rocky egy életérzés, mi sem bizonyítja jobban, mint a legfiatalabb rajongóinak egyike, akik közül egy csöppség videója körbejárt az Interneten, és produkcióját maga Stallone is dícsérő szavakkal illette!

rock_baba

Az ohioi Zack Magilavy apuka július 6-án (Sylvester Stallone szülinapján) közzétett egy videót a Facebookon, melyben a kisfia; Charlie az 1979-es Rocky II. c. filmben Sylvester Stallone mozdulatait utánozza. A mozgássorozat akár egy „Rocky edzés” is lehetne, de a kisbaba nem csak a mozgást utánozza jól, a ritmusérzéke is páratlan!

Rocky baba edzés

Miután az édesapa megosztotta a videót, az gyorsan terjedt, és hamar elérte a 2,4 millió (mozi?)nézőt. Sőt, sikeresen teljesítette a Magilavy család reményét, talán Sly-hoz eljut a produkció.

Sylvester Stallone az alábbi üzenettel tette újra közzé a videót az Instagramon:

„This kid makes me so proud that it touches A heart so young … Maybe I have to fight him and ROCKY 10 !!!”

(Ez a gyermek annyira büszkévé tesz engem, megható a fiatalsága… Lehet, hogy meg kell küzdenem vele és a ROCKY 10-zel!!!)

A twitteren pedig az alábbiakat fűzte a videóhoz:

„It’s the baby boxer! Adorable tot does all the same moves as Stallone while watching Rocky on TV”

(„Ő egy baba boxoló! Imádnivaló, ahogy minden mozdulata ugyanaz, mint Stallonénak, miközben Rockyt néz a TV-ben.”)

Nagyot alkottál Charlie! Bízunk benne, hogy a Rocky jelenség még sok évtizeden át fogja “fertőzni” a generációkat, és hallunk még mind a Rocky babáról, mind pedig a Balboákról!

robert_balboa_rocky

Rocky II. filmjelenet