2015. február 25-én reggel Stacy Martin-ra várakoztam egy belvárosi hotelnél. Arra lettem figyelmes, hogy több filmes kocsi is közlekedik arra, de igazából nem kérdezősködtem, mert tudtam, hogy nagyjából kikre lehet számítani idén.

A várakozás közben felfedeztük Ron Howard filmrendezőt, amint a hotelen belül átsétál a lifttől a reggelizőig. Sajnos a „rajongók” viselkedése miatt egyre több hotelbe nem lehet bemenni, így kint várakoztunk. Szerencsére csak pár percet kellett várnunk, így sikerült találkozni Stacy előtt Ron Howard-dal is.

Ron Howard-Andi

Már mindenki tudja, hogy huzamosabb ideig lesz nálunk, mert ő fogja rendezni azt a filmet aminek Tom Hanks lesz a főszereplője, így őt eleinte nem terveztem megkeresni, hisz tudtam, hogy később úgyis találkozunk még a forgatások során. De mivel többször volt helyszínt nézni, és több belvárosi hotelben is lakott már, így nem tűnt egyszerűnek a találkozás vele sem, ezért inkább megkértük a fotót, és igaz csak üres füzet volt nálunk, de abban szépen aláírt!

Ron Howard_alairas

Ron Howard szintén hangulatember, így külön örültem, hogy találkozhattam vele, hisz több ismerőstől hallottam, hogy vele is különösen nehéz a fotót összehozni. Nagyon várom már Tom Hanks-et is és a többi szereplőt, a forgatást és az elkészült filmet!