Nem ritka az, hogy egy sportoló a filmiparban is győztes legyen, és a küzdősportok bajnokai különösen jó eséllyel birkóznak meg a mozikészítés nehézségeivel: Dwayne Johnson például a nyáron a Törésvonal-ban bebizonyítja, hogy az egész Keleti partot megrázó földrengést is két vállra tud fektetni, ha kell. De már van kitől félnie. Van, aki nála is nagyobb pofonokat tud osztani – és sokkal csinosabb.

Tortetok_jelenet

Ronda Rousey, az UFC – vagyis a profi ketrecharc – veretlen bajnoka a Feláldozhatók 3.-ban és a Halálos iramban 7.-ben a keménységét mutatta meg. A Sports Illustrated Swimsuit Edition legutóbbi kiadásának nem túl szégyellős fotóival azt bizonyította, hogy attól, hogy valaki verekszik, még nagyon dögös is lehet… és most még egy kategóriát megugrott: szerepet vállalt a Törtetők-ben (Entourage, hazai bemutató: június 25.). Most már az is biztos, hogy ha kell, nagyon vicces tud lenni.

A film (ahogy korábba a HBO-sorozat) egy feltörekvő hollywoodi szívtipróról és a haverjairól szól. Kendőzetlenül mutatja meg az álomgyár valóságát – a sztori könnyű nők, nagy pénzek meg még nagyobb bulik körül forog, és felbukkan benne jó pár híresség, aki saját magát alakítja. Ronda Rousey például Jerry Ferrara – Teknőc – nőjét: és aki már látta a filmet, azt állítja, nagyon vicces. Pontosabban: ütős.