Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean november végéig marad Budapesten. A brit komikus Maigret felügyelőt alakítja a két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban. Amikor a sorozatot néztem, többször eszembe jutott, de jó lenne, ha egyszer tudnék vele találkozni, ezért nagyon örültem amikor megtudtam, hogy jön Budapestre…
Épp egy zenekarra várakoztam a reptéren, amikor megpillantottam néhány újságírót. Miután megtudtuk egymástól, melyikünk kire vár, interjút készítettek velem, és kiderült, hogy épp akkor érkezik Rowan Atkinson Magyarországra.
Rowan Atkinson-Andi
Bár azt tudtam, hogy bármikor jöhet, azért kissé meglepődtem, de számoltam egy ilyen lehetőséggel, az előhívott fényképek róla mindig nálam voltak, így gyorsan elő is kerestem őket.
Tudtam, hogy nehéz vele kommunikálni, a közös fotót pedig nehezen engedi, de miután nálam volt a fotó, szerencsére azt aláírta névre szólóan. Sajnos a közös fotót nem engedte, de így is nagy szerencse, hogy aláírás közben sikerült elkapni.
Rowan Atkinson-autogram
Többen megerősítették, hogy nem egy közvetlen ember, igazából erre is számítottam, ennek ellenére csalódtam egy kicsit a fotó miatt, de mégis boldog vagyok hisz elsőként találkozhattam vele!