Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!” Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására…

2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. Love! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc) valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az S.O.S. iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz „maffiózó” fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly) szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (C.J. Thomason), a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki. Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazik az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy „életveszélyes fenyegetést” is, ha mégsem sikerülne a dolog.

Az S.O.S. Love! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet, hogy mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót, tisztában vannak vele, hogy embertpróbáló feladat előtt állnak. A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik…