Adam Sandler ragaszkodik a barátaihoz. A világ egyik legsikeresebb komikusa híres arról, hogy minden filmjében igyekszik szerepet adni ugyanannak a néhány havernak – hisz abban, hogy ha a forgatáson jól érzik magukat, a víg hangulat a nézőkre is átragad. Az elmúlt évek eredményei igazolják is az elméletet, a Nagyfiúk vagy a Kellékfeleség is óriási sikert aratott.

Kellékfeleség

De nincs megállás, Sandler továbbfejlesztette a módszert: következő komédiájában a Jack és Jill-ben (Jack and Jill, hazai bemutató: december) a lehető legmegbízhatóbb társ a partnere: saját maga.

Sandler kétszeresen címszereplő: a saját elviselhetetlen ikerhúgát is eljátssza a filmben, melyben Al Pacino saját magát alakítja. Ő az az öregedő színész, aki vadul beleszeret Sandler női változatába.

– A vígjátékkészítés legfontosabb része a rögtönzés – avatta be a világot műhelytitkaiba Sandler. – Most kellett életemben először úgy poénkodnom, hogy senki nem válaszolt: mert a velem szemben álló saját magamat csak napokkal később vettük fel. Igaz, a faramuci helyzetért kárpótolt, hogy mindig tudtam, mit mondana a másik, ha ott volna: valahogyan sejtettem, hogyan csapnám le azt a labdát, amit én dobtam fel.

IC Press