A minap ismeretelen férfival látták ebédelni a válófélben lévő Scarlett Johanssont, most viszont nagyon is ismert sztárral hozták össze. Állítólag Chris Evansszel jár, akivel együtt szerepel a Bosszúállók című szuperhősös franchise-ban. A pletykának annyi alapja lehet, hogy a két sztárnak tényleg lehetett ideje összeismerkedni a hosszú forgatások alatt, az ötlet viszont nem túl eredeti, mert a hasonló összeboronálások általában akkor fordulnak elő, ha egy filmnek szüksége van némi extra promócióra.

Páncélba zárt szellem

Scarlett Johansson plays The Major in Ghost in the Shell from Paramount Pictures and DreamWorks Pictures in theaters March 31, 2017.

Scarlett jelenleg Párizsban népszerűsíti a Páncélba zárt szellem című új filmjét, amelyről a kritikusok szuperlatívuszokban írnak, mondván, túl sokszor használják manapság a „lélegzetelállító” jelzőt, de erre a produkcióra ez feltétlenül igaz. A színésznő olyan félig ember, félig robot rendőrt alakít a közeljövő világában, akinek a főgonosz elfogásán kívül azt is ki kell nyomoznia, kik és miért alakították át kiborggá.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)