Talán már nem kell tovább várni az igazira. Az évtized egyik legszebb színésznője, a 27 éves Scarlett Johansson azóta keresi az igazit, hogy 2011 közepén hivatalosan is véget ért Ryan Reynolds-szal kötött, két évnél alig hosszabb ideig tartó házassága.

Az igazi kaland (We Bought a Zoo, hazai bemutató: március 22.) című filmjében Johansson egy állatkert főgondozóját játssza: és talán csak mert Matt Damon a partnere a filmben, jó néhány újság és internetes oldal felvetette, hogy esetleg civilben is van valami a két sztár között. Ha Damon kiegyensúlyozott családi élete és négy lánya nem volna elég cáfolatnak, Scarlett Johansson gondoskodott róla, hogy bizonyítsa, Damon-nal csak a kamera előtt találtak egymásra: Az igazi kaland New York-i premierjén új szerelmével jelent meg. Nate Taylor, a művészlelkű reklámszakember akkor már öt hónapja volt a társa – csak addig sikerült kapcsolatukat teljesen titokban tartani, és azóta is nagyon ritkán jelennek meg együtt nyilvánosan.

A kaland igaziságáról azonban már senkinek nem lehet kétsége: a múlt hétvégét a szerelmesek Hawaii napsütötte tengerpartján töltötték együtt, és – a nyomukban járó lesifotósok nagy örömére – végre kicsit sem próbálták titkolni, mi van közöttük.

IC Press