Scarlett Johansson nagyon szép és nagyon jó a humora. Kivéve, ha férfiakról kérdezik. De új vígjátékában szerencsére főleg nők között mutatkozik: a Csajok hajnalig (Rough Night, hazai bemutató: 2017. június 15.) című vígjátékban ugyanis öt barátnő nagyot bulizik, csak közben sajnos meghal egy Chippendale-fiú, ők pedig megpróbálnak megszabadulni a jó testű holttesttől, de az nem megy könnyen.

Csajok hajnalig

A bevállalós női vígjáték főszereplője egyébként sincs túl jóban a férfiakkal, ami nem is csoda: januárban vált el férjétől, Romain Dauriac újságírótól.

– Lehet, hogy mostanában kissé elfogult vagyok, de a monogámia nem természetes – mondta a 32 éves színésznő, akinek egy kétéves kislánya is van. –A házasság nagyon romantikus elképzelés, és néha még a gyakorlatban is működik. Csak sokat kell dolgozni rajta. És nagyon átformál egy kapcsolatot. Ha valaki mást mond, akkor téved…

A Csajok hajnalig főszereplői szerencsére mind nők. A komédiában felbukkanó férfiak pedig legfeljebb mellékfigurák: ügyetlen maffiózók, részeg bulizók, bumburnyák rendőrök… vagy halottak.

Lehet, hogy Johansonnak a forgatókönyv megírásához is köze volt?