A Leleményes Hugo volt az első olyan mozi, amelyet Leonardo DiCaprio nélkül rendezett Martin Scorsese. A színész és mentora szinte már elválaszthatatlanok. Augusztusban viszont újra együtt dolgoznak a The Wolf of Wall Street c. drámában. A forgatókönyv Jordan Belfort önéletrajza alapján készül és a Wall Street-ről valamint a brókervilágról szól.

A mozi a tőzsde mellett a korrupcióról és kapzsiságról is fog szólni tipikusan Scorsese szemszögből ábrázolva, amolyan modern gengszterfilm lesz várhatóan DiCaprio frenetikus alakításával. A színész-rendező páros – no meg a forgatókönyvírók – terve, hogy a Tőzsdecápáktól eltérően félelmetesebb és drámaibb sztori szülessen.

A projekt egyébként már az ötödik Scorsese – DiCaprio együttműködés lesz, az Aviátor, New York bandái, Viharsziget és a Tégla után. A The Wolf of Wall Street c. mozit New Yorkban forgatják idén augusztusban, miután Dicaprio Ausztráliában befejezi a Great Gatsby c. romantikus drámát, amelyet Baz Luhrmann (Rómeó és Júlia, Ausztrália) rendez.