A mérges madarak nagyon odateszik magukat. Az Angry már játékként is elképesztően sikeres: a Wikipedia szerint több mint 3 milliárdot töltöttek már le valamelyik kiadásából, és a tervezői most mindent megtesznek, hogy az animációs vígjáték, az Angry Birds – A film (Angry Birds: The Movie, Hazai bemutató: május 12.) méltó legyen a nagy elődhöz.

A filmnek csupa sztár adja a hangját. Az eredetiben Jason Sudeikis szinkronizálta a főszereplőt, Pirost, aki a magyar változatban Nagy Ervin lesz, aki a legutóbb Deadpool magyar változatának adta a hangját. De cameókban is jól állnak: a legfrissebb hír szerint Sean Penn is vállalt egy kis csicsergést – pedig a színész általában kerüli a vígjátékokat.

Most viszont örömmel mutatta meg egy komédiában, milyen egy komor madár. Ő ugyanis Terence, a megamadár hangját kölcsönzi. Terence nagyon nagy, nagyon erős, nagyon komoly, és egyáltalán nem szólal meg: csak morog és dörmög. De amikor a zöld malacok ellopják a Madár-szigeten fellelhető összes tojást, és a madarak kénytelenek megostromolni a malackirály erődjét, hogy meg ne ebédeljék a fiókáikat, a szárnyasok komoly hasznát veszik. Sean Penn morgásai – mivel egyetlen érthető szót sem szól a filmben – természetesen a magyar változatban is eredetiben, a kétszeres Oscar-díjas színész előadásában lesznek hallhatók.

AB_SPennVO_1209_0023rb