Mi a siker? Létezik egyáltalán ez a fogalom? Meghatározhatjuk néhány mondatban? Ezekre a kérdésekre biztosan választ kap, aki jegyet vált február 22-ére a Papp László Budapest Sportarénában megtartandó Siker-nap elnevezésű rendezvényre.

Az MVM Siker-napon rengeteg fellépő érkezik, az élet minden területéről, akik egyszer már elérték a saját szférájukban az áhított sikert. Behatárolhatjuk a sikert? Az élet bármilyen területén érhetünk el olyan eredményeket, és célokat, amikre mi egyértelműen egy pozitív sikerként gondolunk.

Kinek érdemes ellátogatni a rendezvényre?

Ha még nem találtad meg a saját utad a sikerhez, de nyitott vagy az új ismeretekre, és elszánt vagy a terveid megvalósításában. Tudod, hogy a sikerhez szükség van fejlődésre, és úgy érzed, egy pozitív energiákkal teli légkörben szereznél friss tudást. Többek között egy remek szórakozási lehetőség a rendezvény, és nem utolsó sorban egy egész életre szóló élményeket, és emlékeket szerezhetsz.

A rendezvényen meghallgathatod sikeres sportolók, olimpikonok és üzletemberek történeteit, és tanácsait. A másik ember történeteiből tanulhatod a legtöbbet. Az este díszvendége pedig nem kisebb személy lesz, mint Arnold Schwarzenegger, aki nem csak a filmes világban ért el felejthetetlen sikereket, gondoljunk csak a Terminátor filmekre, de szép babérokat aratott a politika világában is. Ez remekül bizonyítja, hogy az élet több területén is van esély sikereket elérni.

Arnold Schwarzenegger-siker_nap

Ha véletlenül két előadás között úgy érzed, kellene egy kis szünet, akkor ne csüggedj, mert remek zenei fellépőkkel is találkozhatsz, mint például: Animal Cannibals, Hevesi Tamás, vagy éppen bűvész show-t élvezhetsz Danny Blue előadásában.

A siker egy relatív fogalom, és most remek előadók segítségével találhatsz rá a sajátodra.

Február 22. Papp László Budapest Sportaréna, MVM Siker-nap

Nyerj páros belépőjegyet a SIKER NAP rendezvényre!